Hundmötespromenader

Behöver du och din hund träna på att gå med andra hundar? Blir din hund irriterad, glad och får svårt att koncentrera sig eller stressad vid hundmöten eller i umgänge med andra hundar?

På denna uppskattade hundmötespromenad får du träna din hund på att gå med andra hundar samt jobba med olika möten. Vi jobbar också med stadga tex att sitta, ligga, stå kvar och impulskontroll med de andra hundarna som störning. Avståndet till en annan hund anpassas självklart efter din hund.

Meddela gärna i anmälan om din hund har några speciella behov.

Är du osäker på om promenaden passar er? Hör av dig så pratar vi om det, kanske behövs hundmöteskursen eller en privatträning först.

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  


Är kursen fullbokad? Anmäl dig gärna som reserv! Ibland frigörs platser och vid tillräckligt många reservanmälningar kan en ny kurs startas.

Ingen ny start planerad

Datum och tid:

Plats: Societetsparken Norrtälje

Pris: 170:-

Max 6 st hundar 

Boka plats

Allmänna villkor

Vid bokning skickas en bekräftelse till din mail inom 1 - 2 dagar tillsammans med en faktura. En plats på kursen är reserverad till dig och din hund under de sju dagar du har på dig att betala fakturan. Betalas inte fakturan i tid förlorar ni er plats och du måste i så fall anmäla er på nytt. Om det är mindre än sju dagar kvar till kursstart ska fakturan vara betald senast samma dag som kursen startar.

Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse. Hör av dig om du inte fått något mail efter 3 dagar.

Anmälan är bindande och du har rätt att ånga din bokning genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Gäller ej om kursen redan startat oavsett om du deltagit vid första tillfället eller inte. Återbetalning efter 14 dagar sker endast vid uppvisande av giltigt läkar/veterinär intyg, alternativt om det finns en reserv som kan ta er plats.

Vid återbetalning betalas hela beloppet tillbaka minus en administrationsavgift på 10% av kurskostnaden.

Ångrar du dig senare än 14 dagar kan du kostnadsfritt boka om kursen till ett annat tillfälle, annan kurs eller privatträning. Eventuella mellanskillnader betalas av kunden. Fungerar inget av alternativen, och det inte finns någon på reservlistan, är det upp till dig att hitta en ersättare som kan ta er plats. Detta ska då meddelas via mail.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. På promenaderna är det inte alltid möjligt att ha en löptik med på grund av att det stör de andra hundarna för mycket, och du kan då behöva boka om till en annan start istället. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.