Hundmötespromenader

Behöver du och din hund träna på att gå med andra hundar? Blir din hund irriterad, glad och får svårt att koncentrera sig eller stressad vid hundmöten eller i umgänge med andra hundar?

På denna uppskattade hundmötespromenad får du träna din hund på att gå med andra hundar samt jobba med olika möten. Vi jobbar också med stadga tex att sitta, ligga, stå kvar och impulskontroll med de andra hundarna som störning.  Avståndet till en annan hund anpassas självklart efter din hund. 

Meddela gärna i anmälan om din hund har några speciella behov.
Är du osäker på om promenaden passar er? Hör av dig så pratar vi om det, kanske behövs hundmöteskursen eller en privatträning först.

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  


Start 21 februari

Datum och tid: 21/2 kl.18.00 - ca 19.30

Plats: Societetsparken i Norrtälje

Pris: 150:-

Max 6 st hundar FULLBOKAD ENDAST RESERVPLATSER KVAR

Start 28 mars

Datum och tid: 28/3 kl.18.00 - ca 19.30

Plats: Societetsparken i Norrtälje

Pris: 150:-

Max 6 st hundar 

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse. 

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen. 

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.