Om mig

Jag som äger och driver Harmoni i Roslagen heter Emelie Lindberg. Jag startade mitt företag i januari 2015 med en vision om att skapa en gladare, enklare och mer harmonisk vardag för dig med vovve. 

2011 utbildade jag mig till Vardagslydnads instruktör och började hålla kurser via studieförbund 2012. 2014 utbildade jag mig till livscoach dels för min egen skull och för att jag lättare ska hjälpa ägare med deras hundar. Jag ser och lägger krut på hela ekipaget då jag anser att det hänger ihop. Både hund och människa måste vara delaktiga i en förändring men ibland kan det vara svårt att upptäcka exakt vart skon klämmer och det är där jag kommer in. Jag hjälper dig och din hund att bli ett tillsammans.

Jag erbjuder kursen inom Vardagslydnad och "problemhunds" kurser samt privatträningar inom samma områden. Jag har jobbat med både små och stora hundar, allt från tuffa små tussar till större herdehundar och det mesta där emellan.

Själv har jag en fantastisk liten herre på drygt 13 år som är av rasen mellanpudel och en jaktlabrador på drygt 1,5 år. Hade någon frågat mig för 13 år sedan vad jag ville ha för hund så skulle inte pudel finnas med på listan. Jag är i stort sett uppvuxen med schäfer och gillade större hundar. 2005 kom dock min Fridolf som han heter då 11 månader gammal och tog en bit av mitt hjärta. 2012 utbildade jag honom till diplomathund och när jag har jobbat med hundar som behövt ha en lugn och trygg hund med sig har jag plockat in honom. Fridolf har varit med och gjort en hel del underverk och hjälpt både osäkra hundar att våga och busiga tonåringar att lugna sig lite. Idag har han dock pensionerat sig :)Med Fridolf har jag tränat lite allt möjligt. Det är en herre som älskar allt som livet erbjuder. Vi har kört lite lydnad, spår, apportering och hans favorit- sök! Idag lägger vi mest krut på Nosework och lite viltspår. Att balansera på stubbar och stenar är bland det bästa han vet.Hector är det nya tillskottet som föddes 30 september 2016 och han är en cool liten pojke med mycket energi och som också älskar att träna och som är otroligt lättlärd. Han är en tränares dröm (när han inte är en busig och smått stressad tonåring ;) ) Med honom tränas det såklart vardagslydnad men vi jobbar också med viltspår, apportering samt Nosework som vi även ska satsa på tävling i.

Jag brinner framförallt för att skapa en skön och fungerande vardag för ägare och deras hundar. Har du en väl fungerande vardag med din hund kommer allt annat att gå så mycket lättare. Ett bra samarbete och förståelse leder till en bra relation. Jag vill att det ska finnas glädje i träningen, det ska vara kul att träna hund och det ska vara kul att vara hund!

Välkommen att möta mig på en rolig och inspirerande kurs eller unna er en stund för er själva på en privatträning!

Mina Kurser/Utbildningar

 • 2019 Rallylydnadsinstruktör - Hundens Hus
 • 2018 Viltspårinstruktör - Hundorado 
 • 2017 Certifierad NoseWork instruktör - Hundens Hus Stockholm & SNWK
 • 2015 - 2016 Hundpsykolog - Hundens Hus Stockholm
 • 2015 Lek och belöningsutveckling kurs - K9 education
 • 2014 Livscoach utbildning - Livscoach akademin
 • 2014 Retriever aktiverings kurs (apportering med egen hund) - Hundens Hus Stockholm
 • 2014 Föredrag om aggression - Hundens Hus Stockholm
 • 2012 Rehabilitera mera kurs (Hur man jobbar med problembeteenden hos hund) - Hundens Hus Stockholm
 • 2012 Diplomathund, utbildning av egen hund - Hundens Hus Stockholm
 • 2011 - 2013 Hundinstruktörs utbildning (Valp & vardagslydnad) Hundens Hus Stockholm
 • 2010 Introduktionskurs i hundmassage - Axelsons animal massage school

Företaget har F-skatt