Om mig

Jag som äger och driver Harmoni i Roslagen heter Emelie Lindberg. Jag startade mitt företag i januari 2015 med en vision om att skapa en gladare, enklare och mer harmonisk vardag för dig med vovve. 

2011 utbildade jag mig till Vardagslydnadsinstruktör och började hålla kurser via studieförbund 2012. 2014 utbildade jag mig till livscoach, dels för min egen skull men också för att jag lättare ska kunna hjälpa ägare med deras hundar. Jag ser på hela ekipaget, på både hunden och människan, då jag anser att det hänger ihop. Båda måste vara delaktiga i en förändring men ibland kan det vara svårt att upptäcka exakt vart skon klämmer, och det är där jag kommer in. Jag hjälper dig och din hund till att bli ett tillsammans.

Jag erbjuder kursen inom Vardagslydnad, olika aktiveringskurser som tex Nosework, viltspår, Rallylydnad och apportering. Jag håller också kurser som är mer inriktade på vissa problem som tex hundmöten, stress och antijakt. Vill man inte gå kurs erbjuder jag privatträningar inom samma områden. Jag har jobbat med både små och stora hundar, allt från tuffa små tussar till större herdehundar och det mesta där emellan.

Jag brinner framförallt för att skapa en skön och fungerande vardag för ägare och deras hundar. Har du en väl fungerande vardag med din hund kommer allt gå så mycket lättare. Ett bra samarbete och förståelse leder till en bra relation. Jag vill att det ska finnas glädje i träningen, det ska vara kul att träna hund och det ska vara kul att vara hund!

Välkommen att möta mig på en rolig och inspirerande kurs eller unna er en stund för er själva på en privatträning.

Hector är en jaktlabrador som är född 2016 och är min andra hund. Han är helt fantastisk på många sätt med mycket energi och som gillar att träna. Han har också varit en väldigt stor utmaning och som jag har lärt mig otroligt mycket av. Det är en ganska känslig kille med känslorna utanpå och vissa situationer har vi fått kämpa med och jobbar fortfarande på i viss utsträckning.  

Vi tävlar i nosework och rallylydnad men tycker om att träna på lite allt möjligt och håller också på med apportering, viltspår, personspår och kantarellsök. Trix och konster är också himla kul tycker Hector. 

Fridolf - min älskade vän och anledningen till att Harmoni i Roslagen ens existerar. Utan dig hade jag aldrig varit den jag är idag. 

Vi ses igen min ängel <3 

2004-2021

Mina utbildningar

  • 2023 Hundpsykolog master (pågående) - Hundsteg
  • 2019 Rallylydnadsinstruktör - Hundens Hus
  • 2018 Viltspårinstruktör - Hundorado 
  • 2017 Certifierad Nosework instruktör - Hundens Hus Stockholm & SNWK
  • 2015 - 2016 Hundpsykolog - Hundens Hus Stockholm
  • 2014 Livscoach - Livscoach akademin
  • 2012 Diplomathund, utbildning av egen hund - Hundens Hus Stockholm
  • 2011 - 2013 Hundinstruktör (Valp & vardagslydnad) Hundens Hus Stockholm

Företaget har F-skatt