Kantarellsök

Vill du lära din hund att hjälpa dig i svampskogen?

I den här kursen får du lära din hund att söka kantareller. Målet är att du efter avslutad kurs ska ha verktygen att börja söka med din hund. Att göra denna aktivitet stärker bandet mellan människa och hund, ni har kul tillsammans och dessutom får du en riktigt bra aktivering som kommer göra din hund nöjd! Din hund bör vara över 5 månader för att delta på kursen.

Alla raser kan söka kantarell och alla är självklart välkomna!


Start 9 augusti

Datum och tider: 9/8 16/8  23/8  30/8 Kl.18.00 - 19.15

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Pris: 1300 :- (på priset tillkommer 20:- om du väljer pappersfaktura)

Max 6 st hundar (2 platser kvar)

                      Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.