Antijaktkurs

Har du en hund som jagar katter, rådjur, hästar, harar, fåglar, cyklister, bilar mm?  Då är detta kursen för dig!

Om du vill kunna gå avslappnat med din hund i koppel eller lös utan att den far iväg efter dofter eller rörelser krävs det en del träning om du redan fått problem. Tid och energi kommer att krävas av dig men jag lovar att när du väl når ditt mål kommer det vara värt det!

I den här kursen kommer du bland annat få verktygen till en riktigt bra inkallning, vi jobbar med "skvallerträning", stanna, kollar på vilka belöningar din hund älskar, triggerträning på syn, doft och ljud mm. Vi kommer även prata om kompensationer för jakten för just din hund.

Kursen passar dig som har problem men även för dig som vill jobba förebyggande.

Välkommen på en utmanande och väldigt rolig kurs!

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats:

Max 6 st hundar

Pris: 1450:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.