Vardagslydnad 2

Är du sugen på att utmana och förbättra din hunds vardagslydnad? Kursen är perfekt för dig som vill träna mycket med andra hundar som störning. 

I den här kursen går vi vidare med inkallningsträningen och tränar hunden på att bryta från allt svårare störningar och situationer. Vi kommer också träna på stopp/stanna, dirigering, koppelträning, stadga och impulskontroll mm för att du ska få ett ännu bättre samspel med hunden i vardagen. Välkommen på en rolig och utmanande kurs som tar er vardagslydnad till högre höjder!

För att gå den här kursen är det lämpligt att du gått en grundkurs innan eller att du själv har tränat in en grund med din hund. Hör av dig om du känner dig osäker.

I kursen ingår skriftliga beskrivningar på övningarna som skickas till din mail.

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  

Start 7 maj

Datum och tider: 7/5  14/5  21/5  28/5  4/6 Kl.12.00 - 13.00

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st hundar (4 platser kvar)

Pris: 1300:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura) 

                      Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.