Vardagslydnad 2

Är du sugen på att utmana och förbättra din hunds vardagslydnad? Kursen är perfekt för dig som vill träna mycket med andra hundar som störning. 

I den här kursen går vi vidare med inkallningsträningen och tränar hunden på att bryta från allt svårare störningar och situationer. Vi kommer också träna på stoppsignal, dirigering, koppelträning, stadga och impulskontroll mm för att du ska få ett ännu bättre samspel med hunden i vardagen. Välkommen på en rolig och utmanande kurs som tar er vardagslydnad till högre höjder!

För att gå den här kursen är det lämpligt att du gått en grundkurs innan eller att du själv har tränat in en grund med din hund. Hör av dig om du känner dig osäker.

I kursen ingår skriftliga beskrivningar på övningarna som skickas till din mail.

Start 12 augusti

Datum och tider: 12/8  19/8  2/9  9/9  16/9 Kl.18.00 - 19-00

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st hundar 

Pris: 1300:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura) 

                      Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.