Viltspår

Har du en hund som tycker om att använda sin nos och vill du ge den en riktigt bra aktivering? När man tränar viltspår får hunden följa ett klöv och blodspår med lite olika utmaningar på vägen så som vinklar och bloduppehåll. Att spåra med sin hund är roligt och det stärker er relation samt gör din hund nöjd och harmonisk.

Detta är en grundkurs som passar oavsett om du bara vill ha en bra aktivering eller om du vill satsa på anlagsprov och sedan tävling med din hund. Spåren läggs med rådjur eller hjortklöv. Hör av dig om din hund ska användas i jakt och ej får gå på dessa djur.

I kursen ingår ett startkit med klöv, blod och snitslar så att du har möjlighet att komma igång med er träning hemma.

Kursen passar alla hundar över 6 månader.

Start 10 augusti

Datum och tider: 10/8  17/8  24/8 Kl. 18.00 - 20.00

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 4 st hundar 

Pris: 1200:- (20:- tillkommer om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.