Vardagslydnad 1

Det här är en grundkurs för dig och din fyrbenta vän som är över 5 månader och som inte gått någon kurs innan eller som gått valpkurs. Självklart är även den äldre hunden som behöver repetera grunderna välkommen!

I den här kursen kommer du få träna din hund att gå fint i koppel, komma på inkallning utan och med störning, passera andra hundar, stadga i stanna kvar, kontaktövningar och mycket mer! Praktiska övningar blandas med teori.

I kursen ingår skriftliga beskrivningar av övningarna som skickas till din mail.

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st hundar 

Pris: 1300:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.