Vardagslydnad 1

Det här är en grundkurs för dig och din fyrbenta vän som är över 5 månader och som inte gått någon kurs innan eller som gått valpkurs. Självklart är även den äldre hunden som behöver repetera grunderna välkommen!

Här kommer du få träna din hund att gå fint i koppel, komma på inkallning utan och med störning, passera andra hundar, stadga i stanna kvar, kontaktövningar mm. Praktiska övningar blandas med teori.

I kursen ingår skriftliga beskrivningar av övningarna som skickas till din mail.

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt. 

Start 30 januari

Datum och tider: 30/1  6/2  13/2  20/2  27/2 Kl.18.00 - 19.00

Plats: Södra Nånö ridhus (strax utanför Norrtälje)

Max 6 st hundar (1 plats kvar)

Pris: 1300:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.