Valpspecialen

Det här är en kurs för den aktiva valpägaren som vill bygga en stark och stabil grund med sin nyblivna vän och ge relationen en riktig boost.

Du kommer få med dig ett gäng roliga samarbetsövningar samt att vi tränar på bland annat gå fint i koppel, inkallning, hantering, stanna kvar och mycket mer. Du och din valp får prova på Rallylydnad vilket kan ses som ett lite annorlunda och skojigt sätt att träna vardagslydnad på. Ni får också prova på den förstklassiga aktiveringen och tävlingsformen Nosework som inspireras av de proffsiga sökhundarnas arbete inom t.ex. polisen och tullen. Varje tillfälle avslutas med teori och ger din hund möjlighet att träna på att koppla av bland andra hundar. 

Kursen är på totalt nio timmar och förutom att du får med dig en massa verktyg för att träna och aktivera din valp ingår också boken "Att leva med hund - en guide till dina hundår" skriven av Per Jensen, professor i etologi. 

Valpspecialen passar alla valpar upp till ca 6 månader. 

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  


Är kursen fullbokad? Anmäl dig gärna som reserv! Ibland frigörs platser och vid tillräckligt många reservanmälningar kan en ny kurs startas.

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats:  

Max 5 st. hundar

Pris: 2200:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Vid bokning skickas en bekräftelse till din mail inom 1 - 2 dagar tillsammans med en faktura. En plats på kursen är reserverad till dig och din hund under de sju dagar du har på dig att betala fakturan. Betalas inte fakturan i tid förlorar ni er plats och du måste i så fall anmäla er på nytt. Om det är mindre än sju dagar kvar till kursstart ska fakturan vara betald senast samma dag som kursen startar.

Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse. Hör av dig om du inte fått något mail efter 3 dagar.

Anmälan är bindande och du har rätt att ånga din bokning genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Gäller ej om kursen redan startat oavsett om du deltagit vid första tillfället eller inte. Återbetalning efter 14 dagar sker endast vid uppvisande av giltigt läkar/veterinär intyg, alternativt om det finns en reserv som kan ta er plats.

Vid återbetalning betalas hela beloppet tillbaka minus en administrationsavgift på 10% av kurskostnaden.

Ångrar du dig senare än 14 dagar kan du kostnadsfritt boka om kursen till ett annat tillfälle, annan kurs eller privatträning. Eventuella mellanskillnader betalas av kunden. Fungerar inget av alternativen, och det inte finns någon på reservlistan, är det upp till dig att hitta en ersättare som kan ta er plats. Detta ska då meddelas via mail.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Beroende på hur de andra hundarna reagerar kan det vara så att ni får ta igen kursen vid ett senare tillfälle. Går det att lösa med avstånd så gör vi det. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.