Nosework intro

Är du nyfiken på att prova på den populära sporten Nosework?

I denna intro kurs för nybörjare kommer du få lära din hund att söka eukalyptus och du kommer få jobba med de fyra olika momenten - behållarsök, inomhussök, utomhussök samt fordonsök. I kursen ingår teori om Nosework, inlärning av doften med olika metoder, vi går igenom startrutin, dofthantering mm och du får även ett litet startkit som du får ta med dig hem.

De tre första tillfällena är vi inomhus och de två sista kommer vi vara utomhus så det är kläder efter väder som gäller då ;) 

Välkommen på en rolig kurs som kommer ge er en förstklassig aktivering!

Obs kurserna som hålls i januari och februari är inomhus på tre tillfällen och innehåller inte utomhus och fordonsök och är därför billigare (1100:- annars 1550:-)  Vill man efter avslutad kurs gå utomhus och fordonsök går det jätte bra att göra det till våren/sommaren och dessa tillfällen kostar då 225:-/styck dvs 450:- för båda tillfällena. 

Start 16 oktober

Datum och tider: 16/10  23/10  30/10  6/11  13/11 Kl. 14.00 - 15.30

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 4 st hundar FULLBOKAD ENDAST RESERVPLATSER KVAR

Pris: 1550:- (20:- tillkommer om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.