Nosework 2

Har du gått en grundkurs i Nosework och har en hund som kan söka eukalyptus? Vill du utveckla er träning och börja utmana hunden allt mer?

I den här fortsättningskursen i Nosework kommer vi utveckla söken i de fyra olika momenten. Söken kommer bli svårare, vi tränar på att hunden ska vilja vara kvar längre vid doften, ev tränar vi in en markering för den som vill ha det. Vi tränar sökteknik och hundens uthållighet samt att du får träna på att veta när din hund hittat rätt genom att göra sök där du inte vet vart gömman finns. Vi förbereder hunden för nästa nivå och börjar även lära in nästa doft - Lagerblad.

Förkunskaper: Hunden måste kunna  söka doften eukalyptus.

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Pris: 1550:- (20:- tillkommer om du väljer pappersfaktura)

Max 4 st hundar 

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.