Nosework 2

Har du gått en grundkurs i Nosework och har en hund som kan söka eukalyptus? Vill du utveckla er träning och börja utmana hunden allt mer?

I den här fortsättningskursen i Nosework kommer vi utveckla söken i de fyra olika momenten. Söken kommer bli svårare, vi tränar på att hunden ska vilja vara kvar längre vid doften, ev tränar vi in en markering för den som vill ha det. Vi tränar sökteknik och hundens uthållighet samt att du får träna på att veta när din hund hittat rätt genom att göra sök där du inte vet vart gömman finns. Vi förbereder hunden för nästa nivå och börjar även lära in nästa doft - Lagerblad.

Förkunskaper: Hunden måste kunna  söka doften eukalyptus.

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Pris: 1550:- (20:- tillkommer om du väljer pappersfaktura)

Max 4 st hundar 

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.