Duracellhunden

Har du en hund med mycket energi? En tonåring eller en äldre hund som verkar outtröttlig? Då är detta kursen för er!

När hunden lämnar valpstadiet händer mycket i kroppen. De kan få mera energi, sluta lyssna och ibland vara ganska påfrestande att umgås med. Hunden är ingen valp längre men den är heller inte vuxen och behöver få hjälp och stöttning att bli av med energi, samma sak gäller högaktiva hundar.

Relationen kan sättas på prov med tonårshunden/den högaktiva och det är lätt att hamna i en ond spiral med tjat och dålig stämning.

I den här kursen fokuserar vi på att bygga ett samarbete mellan er med roliga övningar och uppgifter som låter hunden lyckas och göra av med energi på ett vettigt sett.

Detta kommer ni få prova på med era duracellhundar 😉

  • Klickerträning (klicker ingår)
  • Aktiv promenad och hundmötesträning
  • Personspår
  • Sökrutor
  • Nosework

Varje tillfälle avslutas med passivitetsträning och teori samt en frågestund.

Passar alla hundar från 5 månader och självklart är du som har en lite lugnare hund och som är nyfiken på kursen också välkommen!

Kursen kan med fördel kombineras med Vardagslydnad 1.

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt. 


Är kursen fullbokad? Anmäl dig gärna som reserv! Ibland frigörs platser och vid tillräckligt många reservanmälningar kan en ny kurs startas.

Ingen ny start planerad

 

Datum och tider: 

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Pris: 1700:-  (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Max 5st hundar 

Boka plats

Allmänna villkor

Vid bokning skickas en bekräftelse till din mail inom 1 - 2 dagar tillsammans med en faktura. En plats på kursen är reserverad till dig och din hund under de sju dagar du har på dig att betala fakturan. Betalas inte fakturan i tid förlorar ni er plats och du måste i så fall anmäla er på nytt. Om det är mindre än sju dagar kvar till kursstart ska fakturan vara betald senast samma dag som kursen startar.

Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse. Hör av dig om du inte fått något mail efter 3 dagar.

Anmälan är bindande och du har rätt att ånga din bokning genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Gäller ej om kursen redan startat oavsett om du deltagit vid första tillfället eller inte. Återbetalning efter 14 dagar sker endast vid uppvisande av giltigt läkar/veterinär intyg, alternativt om det finns en reserv som kan ta er plats.

Vid återbetalning betalas hela beloppet tillbaka minus en administrationsavgift på 10% av kurskostnaden.

Ångrar du dig senare än 14 dagar kan du kostnadsfritt boka om kursen till ett annat tillfälle, annan kurs eller privatträning. Eventuella mellanskillnader betalas av kunden. Fungerar inget av alternativen, och det inte finns någon på reservlistan, är det upp till dig att hitta en ersättare som kan ta er plats. Detta ska då meddelas via mail.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Beroende på hur de andra hundarna reagerar kan det vara så att ni får ta igen kursen vid ett senare tillfälle. Går det att lösa med avstånd så gör vi det. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.