Rallylydnad Nybörjare

Rallylydnad är en fantastiskt rolig sport som bygger på mycket glädje och samarbete!

Man kan säga att rallylydnad är en blandning av fresstyle, agility och lydnad och tillsammans ska du och hunden ta er genom en bana som är byggd av skyltar med olika moment som ska utföras. 

Namnet rally syftar inte på att det ska gå fort utan är en fingervisning om att föraren är "kartläsare" och hunden är den som "kör" enligt förarens anvisningar. Det roliga med rallylydnad är att det inte är så strikt och du får prata, guida hunden med händerna och berömma hur mycket du vill. 

I den här kursen går vi igenom alla skyltar i nybörjarklass och tränar på korta banor. Den passar dig som är sugen på att tävla men också dig som vill få bättre kontakt, samarbete och en mer följsam hund i vardagen och förstås - ha riktigt roligt tillsammans med din hund!

Kursen passar alla hundar över 5 månader. 

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  


Är kursen fullbokad? Anmäl dig gärna som reserv! Ibland frigörs platser och vid tillräckligt många reservanmälningar kan en ny kurs startas.

Start 14 september

Datum och tider: 14/9  21/9  5/10  13/10  20/10  27/10  Kl.12.00 - 13.15 

(observera att de första tre tillfällena går på lördagar och de tre sista på söndagar)

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st hundar 

Pris: 1650:-(20:- tillkommer om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Vid bokning skickas en bekräftelse till din mail inom 1 - 2 dagar tillsammans med en faktura. En plats på kursen är reserverad till dig och din hund under de sju dagar du har på dig att betala fakturan. Betalas inte fakturan i tid förlorar ni er plats och du måste i så fall anmäla er på nytt. Om det är mindre än sju dagar kvar till kursstart ska fakturan vara betald senast samma dag som kursen startar.

Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse. Hör av dig om du inte fått något mail efter 3 dagar.

Anmälan är bindande och du har rätt att ånga din bokning genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Gäller ej om kursen redan startat oavsett om du deltagit vid första tillfället eller inte. Återbetalning efter 14 dagar sker endast vid uppvisande av giltigt läkar/veterinär intyg, alternativt om det finns en reserv som kan ta er plats.

Vid återbetalning betalas hela beloppet tillbaka minus en administrationsavgift på 10% av kurskostnaden.

Ångrar du dig senare än 14 dagar kan du kostnadsfritt boka om kursen till ett annat tillfälle, annan kurs eller privatträning. Eventuella mellanskillnader betalas av kunden. Fungerar inget av alternativen, och det inte finns någon på reservlistan, är det upp till dig att hitta en ersättare som kan ta er plats. Detta ska då meddelas via mail.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Beroende på hur de andra hundarna reagerar kan det vara så att ni får ta igen kursen vid ett senare tillfälle. Går det att lösa med avstånd så gör vi det. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.