Koppelkurs

Vill du ha en följsammare hund där promenaderna inte innebär irritation och ont i armarna?

I den här kursen blir det mycket praktiska koppel och följsamhetsövningar utan och med störningar av andra hundar så att du får verktygen för att få en följsam och glad hund. Perfekt kurs för dig som verkligen vill lära din hund att gå fint i koppel och som vill ha sköna promenader utan att hunden hänger i andra delen av kopplet ;)

Obs har du utfallsproblematik mot andra hundar är det hundmöteskursen som passar bäst. 

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats: 

Pris: 750:-  (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Max 6 st. hundar 

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.