Koppelkurs

Vill du ha en följsammare hund där promenaderna inte innebär irritation och ont i armarna?

I den här kursen blir det mycket praktiska koppel och följsamhetsövningar utan och med störningar av andra hundar så att du får verktygen för att få en följsam och glad hund. Perfekt kurs för dig som verkligen vill lära din hund att gå fint i koppel och som vill ha sköna promenader utan att hunden hänger i andra delen av kopplet ;)

Obs har du utfallsproblematik mot andra hundar är det hundmöteskursen som passar bäst. 

Start 5 juli

Datum och tider: 5/7  12/7  19/7 Kl.18.00-19.00

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Pris: 750:-  (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Max 6 st hundar 

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.