Hundmöteskurs

Har du problem med hundmöten? Blir din hund arg, osäker/rädd eller helt enkelt bara tok glad och stänger av när ni möter andra hundar?

I den här kursen går vi igenom orsaker till varför problem uppstår och vad vi kan göra åt det. Vi tittar på strategier för att underlätta för hunden och tränar praktiskt på detta. Vi kommer också träna på problemlösningar till exempel - vad gör man om man vet att mötet inte kommer funka? Hur bryter man en hund som har låst sig på en annan? Hur kan jag hjälpa hunden efter ett jobbigt möte för att få ner stressen? 

Men det är inte bara hunden som måste träna. Vi människor har en minst lika stor roll i det hela. Man kanske drar sig för att möta andra för att man skäms eller tycker att det är jobbigt, så därför innehåller även kursen mental träning för hundägaren. 

Första tillfället består av teori utan hund och resterande tre gånger är det praktisk träning med hund.

Kursen passar även dig som vill jobba förebyggande.

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  


Är kursen fullbokad? Anmäl dig gärna som reserv! Ibland frigörs platser och vid tillräckligt många reservanmälningar kan en ny kurs startas.

Ingen ny start planerad

Datum och tider:

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st hundar 

Pris: 1400:-  (på priset tillkommer 20:- i faktureringsavgift om du väljer pappersfaktura)

Boka plats.

Allmänna villkor

Vid bokning skickas en bekräftelse till din mail inom 1 - 2 dagar tillsammans med en faktura. En plats på kursen är reserverad till dig och din hund under de sju dagar du har på dig att betala fakturan. Betalas inte fakturan i tid förlorar ni er plats och du måste i så fall anmäla er på nytt. Om det är mindre än sju dagar kvar till kursstart ska fakturan vara betald senast samma dag som kursen startar.

Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse. Hör av dig om du inte fått något mail efter 3 dagar.

Anmälan är bindande och du har rätt att ånga din bokning genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Gäller ej om kursen redan startat oavsett om du deltagit vid första tillfället eller inte. Återbetalning efter 14 dagar sker endast vid uppvisande av giltigt läkar/veterinär intyg, alternativt om det finns en reserv som kan ta er plats.

Vid återbetalning betalas hela beloppet tillbaka minus en administrationsavgift på 10% av kurskostnaden.

Ångrar du dig senare än 14 dagar kan du kostnadsfritt boka om kursen till ett annat tillfälle, annan kurs eller privatträning. Eventuella mellanskillnader betalas av kunden. Fungerar inget av alternativen, och det inte finns någon på reservlistan, är det upp till dig att hitta en ersättare som kan ta er plats. Detta ska då meddelas via mail.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Beroende på hur de andra hundarna reagerar kan det vara så att ni får ta igen kursen vid ett senare tillfälle. Går det att lösa med avstånd så gör vi det. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.