Hundmöteskurs

Har du problem med hundmöten? Blir din hund arg, osäker/rädd eller helt enkelt bara tok glad och stänger av helt när ni möter andra hundar? Då är detta kursen för er!

I den här kursen får du tips och praktisk träning på hur du möter och går förbi andra hundar. Första tillfället består av teori utan hund och resterande tre gånger är det praktisk träning med hund.

Kursen passar även dig som vill jobba förebyggande med din hund.

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Max 6 st hundar 

Pris: 1300:-  (på priset tillkommer 20:- i faktureringsavgift om du väljer pappersfaktura)

Boka plats.

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.