Apportering som aktivering

Apportering är en väldigt rolig och nyttig aktivering som hjälper dig och din hund att bygga upp ett riktigt bra samarbete som du sedan har stor nytta av vardagen. Har du en hund med föremålsintresse och som gillar att bära så är detta kursen för dig!

Kursens innehåll:

  • Avlämningar
  • Linjetag och dirigering
  • Jaktfot och ingångar vid sidan
  • Stadga och passivitet
  • Stoppsignal
  • Närsök
  • Inkallning

Denna kurs riktar sig till dig som både har och inte har erfarenhet av apportering sedan tidigare. Träningen individanpassas och läggs upp efter individens nivå. Vi kommer inte jobba med vilt utan med dummies. 

Hundar från 5 månader är välkomna! I kursen ingår skriftliga beskrivningar av övningarna som skickas till din mail. 

Start 20 juni

Datum och tider: 20/6  27/6  4/7  11/7  18/7 Kl.18.00 - 19.15

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st. hundar (4 platser kvar)

Pris: 1300:- På priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura.

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.