Apportering som aktivering

Apportering är en väldigt rolig och nyttig aktivering som hjälper dig och din hund att bygga upp ett riktigt bra samarbete som du sedan har stor nytta av vardagen. Har du en hund med föremålsintresse och som gillar att bära så är detta kursen för dig!

Kursens innehåll:

  • Avlämningar
  • Linjetag och dirigering
  • Jaktfot och ingångar vid sidan
  • Stadga och passivitet
  • Stoppsignal
  • Närsök
  • Inkallning

Denna kurs riktar sig till dig som både har och inte har erfarenhet av apportering sedan tidigare. Träningen individanpassas och läggs upp efter individens nivå. Vi kommer inte jobba med vilt utan med dummies. 

Hundar från 5 månader är välkomna! I kursen ingår skriftliga beskrivningar av övningarna som skickas till din mail. 

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st. hundar 

Pris: 1300:- På priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura.

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.