Inkallningskurs

Skulle du också vilja ha en hund som glatt kommer inspringandes till dig när du ropar på promenaderna? En hund som kan bryta från störningar som den är mitt uppe i, ja till och med medan den springer efter något? Då är detta kursen för dig! 

Obs om du har en hund med mycket jakt i sig krävs det en hel del jobb. Problemet kommer inte vara löst efter dessa tre tillfällen.

Vi kommer lägga en bra grund genom lekfull träning, bygga ett värde på era belöningar och sedan avancera i den takt som bäst passar dig och din hund. Målet med kursen är att du ska ha en väl fungerande inkallningssignal efter avslutad kurs.

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Pris: 800:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Max 6 st hundar 

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.