Teamwork!

Teamwork är en kurs i belöningsutveckling, i hur du kan göra dig själv mer intressant och er träning effektivare.

Vi kommer jobba med att bygga ett högt värde kring flera olika belöningar, tråkgodis kan helt plötsligt bli mums mums och det allra mesta går faktiskt att busa med! Du får också lära din hund att komma tillbaka med leksakerna. 

Vi kommer bland annat prata om belöningar i allmänhet, vad är det egentligen? Hur får jag hunden motiverad? Vad gör man med hunden som beter sig som en galning så fort lite godare eller roligare belöningar kommer fram? Hur får man hunden att växla mellan att vara aktiv och passiv? 

Kursens mål är att hjälpa er att bli ett, att bli ett starkt team och passar alla hundar från 4 månader. Den passar hundar som har ett intresse kring belöningar men som du som ägare vill utveckla mer, samt hundar som är åt det lite kinkigare hållet. Har du en mer svårflirtad hund kommer du få räkna med att lägga ner en hel del arbete för att ändra hundens känsla, men jag lovar att det kommer vara värt det!

Oavsett om du "bara" ska träna vardagslydnad och tex få en mer följsam hund, bättre inkallningar mm eller om du satsar på tävling, så är detta en kurs som kommer ta er långt, då belöningar är grunden för riktigt bra hundträning. 

Övningarna har gjort stor skillnad i vår vardag och gör det kanske även i er? Häng med på en rolig kurs där mycket fart och skoj utlovas!

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st hundar 

Pris: 1300:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.