Teamwork!

Teamwork är en kurs i belöningsutveckling, i hur du kan göra dig själv mer intressant och er träning effektivare. Att få hunden att välja dig helt enkelt!

Vi kommer jobba med att bygga ett högt värde kring flera olika belöningar, tråkgodis kan helt plötsligt bli mums mums och det allra mesta går faktiskt att busa med! Du får också lära din hund att komma tillbaka med leksakerna. 

Vi kommer bland annat prata om belöningar i allmänhet, vad är det egentligen? Hur får jag hunden motiverad? Vad gör man med hunden som beter sig som en galning så fort lite godare eller roligare belöningar kommer fram? Hur får man hunden att växla mellan att vara aktiv och passiv? 

Kursens mål är att hjälpa er att bli ett, att bli ett starkt team och passar alla hundar från 4 månader. Den passar hundar som har ett intresse kring belöningar men som du som ägare vill utveckla mer, samt hundar som är åt det lite kinkigare hållet. Har du en mer svårflirtad hund kommer du få räkna med att lägga ner en hel del arbete för att ändra hundens känsla, men jag lovar att det kommer vara värt det!

Vi kommer också kika på hur du kan göra promenaderna roligare så att hunden vill välja dig även där.

Oavsett om du "bara" ska träna vardagslydnad och tex få en mer följsam hund, bättre inkallningar mm eller om du satsar på tävling, så är detta en kurs som kommer ta er långt, då belöningar är grunden för riktigt bra hundträning. 

Övningarna har gjort stor skillnad i vår vardag och gör det kanske även i er? Häng med på en rolig kurs där mycket fart och skoj utlovas!

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  


Är kursen fullbokad? Anmäl dig gärna som reserv! Ibland frigörs platser och vid tillräckligt många reservanmälningar kan en ny kurs startas.

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st hundar 

Pris: 1400:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Vid bokning skickas en bekräftelse till din mail inom 1 - 2 dagar tillsammans med en faktura. En plats på kursen är reserverad till dig och din hund under de sju dagar du har på dig att betala fakturan. Betalas inte fakturan i tid förlorar ni er plats och du måste i så fall anmäla er på nytt. Om det är mindre än sju dagar kvar till kursstart ska fakturan vara betald senast samma dag som kursen startar.

Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse. Hör av dig om du inte fått något mail efter 3 dagar.

Anmälan är bindande och du har rätt att ånga din bokning genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Gäller ej om kursen redan startat oavsett om du deltagit vid första tillfället eller inte. Återbetalning efter 14 dagar sker endast vid uppvisande av giltigt läkar/veterinär intyg, alternativt om det finns en reserv som kan ta er plats.

Vid återbetalning betalas hela beloppet tillbaka minus en administrationsavgift på 10% av kurskostnaden.

Ångrar du dig senare än 14 dagar kan du kostnadsfritt boka om kursen till ett annat tillfälle, annan kurs eller privatträning. Eventuella mellanskillnader betalas av kunden. Fungerar inget av alternativen, och det inte finns någon på reservlistan, är det upp till dig att hitta en ersättare som kan ta er plats. Detta ska då meddelas via mail.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Beroende på hur de andra hundarna reagerar kan det vara så att ni får ta igen kursen vid ett senare tillfälle. Går det att lösa med avstånd så gör vi det. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.