Trippel - prova på!

Trippel är en kurs där du under tre tillfällen får prova på Rallylydnad, Nosework och Viltspår. En perfekt kurs för dig som är osäker på vad du och din hund kan tänkas gilla!

Nosework - Här ska hunden söka efter doften eukalyptus i olika moment som i inomhus och utomhusmiljö, bland behållare och på fordon.

Rallylydnad - Här går hunden och du en banan med skyltar som ger instruktioner om vilka beteenden ni eller hunden ska utföra. Det kan till exempel vara att gå slalom mellan koner, växla mellan sitt och stå, att hunden ska gå ett varv runt dig medan du står stilla, olika svängar/snurrar mm. Ett annorlunda och roligt sätt att träna vardagslydnad på helt enkelt.

Viltspår - Går ut på att hunden följer ett spår av blod och en klöv från till exempel ett rådjur. Viltspår är toppen för hundar med jaktintresse då de får utlopp för sina behov under kontrollerade former, vilket kan skapa mer harmoniska hundar. 

Kursen passar alla hundar från 5 månader och uppåt. 

Ingen ny start planerad

Datum och tider:

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 4 st hundar 

Pris: 950:-(20:- tillkommer om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.