Rallylydnad 1 Fortsättning

Har du gått en grundkurs i Rallylydnad och nu är taggad på nästa steg?

I den här kursen fortsätter vi med Nybörjarklassens skyltar och lär hunden att vara engagerad på banan, att checka in hos dig efter varje moment och vara uthållig i fotgåendet. Vi tränar på viktiga moment som uppvärmning, ingångar på planen, startrutiner och vi bygger kedjor för att lära hunden orka gå längre banor utan belöningar. Om du är sugen på att prova på tävling ska både du och hunden veta exakt vad ni ska göra, tävling ska kännas som träning. Om ni har tränat så att allt som dyker upp på tävling är bekant för hunden - då har ni stor chans att lyckas. 

Förkunskaper: Du behöver ha lite koll på nybörjarklassens alla skyltar men ni måste inte kunna dem perfekt. Det kommer finnas möjlighet till att träna på moment som du upplever svåra.

Kursen passar dig som vill komma vidare i er träning och få mera flyt i fotgåendet, för dig som vill tävla men också för dig som redan startat på tävling och vill träna upp engagemanget hos hunden och göra er till ett team. 

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  


Är kursen fullbokad? Anmäl dig gärna som reserv! Ibland frigörs platser och vid tillräckligt många reservanmälningar kan en ny kurs startas.

Ingen ny start planerad

Datum och tider:

Plats: 

Max 4 st hundar 

Pris: 1990:- (20:- tillkommer om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Vid bokning skickas en bekräftelse till din mail inom 1 - 2 dagar tillsammans med en faktura. En plats på kursen är reserverad till dig och din hund under de sju dagar du har på dig att betala fakturan. Betalas inte fakturan i tid förlorar ni er plats och du måste i så fall anmäla er på nytt. Om det är mindre än sju dagar kvar till kursstart ska fakturan vara betald senast samma dag som kursen startar.

Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse. Hör av dig om du inte fått något mail efter 3 dagar.

Anmälan är bindande och du har rätt att ånga din bokning genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Gäller ej om kursen redan startat oavsett om du deltagit vid första tillfället eller inte. Återbetalning efter 14 dagar sker endast vid uppvisande av giltigt läkar/veterinär intyg, alternativt om det finns en reserv som kan ta er plats.

Vid återbetalning betalas hela beloppet tillbaka minus en administrationsavgift på 10% av kurskostnaden.

Ångrar du dig senare än 14 dagar kan du kostnadsfritt boka om kursen till ett annat tillfälle, annan kurs eller privatträning. Eventuella mellanskillnader betalas av kunden. Fungerar inget av alternativen, och det inte finns någon på reservlistan, är det upp till dig att hitta en ersättare som kan ta er plats. Detta ska då meddelas via mail.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Beroende på hur de andra hundarna reagerar kan det vara så att ni får ta igen kursen vid ett senare tillfälle. Går det att lösa med avstånd så gör vi det. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.