Rallylydnad 1

Rallylydnad är en fantastiskt rolig sport som bygger på mycket glädje och samarbete!

Man kan säga att rallylydnad är en blandning av fresstyle, agility och lydnad och tillsammans ska du och hunden ta er genom en bana som är byggd av skyltar med olika moment som ska utföras. 

Namnet rally syftar inte på att det ska gå fort utan är en fingervisning om att föraren är "kartläsare" och hunden är den som "kör" enligt förarens anvisningar. Det roliga med rallylydnad är att det inte är så strikt och du får prata, guida hunden med händerna och berömma hur mycket du vill. 

I den här kursen kommer vi gå igenom grundfärdigheter samt alla skyltar i nybörjarklass och den passar dig som är sugen på att tävla men också dig som vill få bättre kontakt, samarbete och en mer följsam hund i vardagen och förstås - ha riktigt roligt tillsammans med din hund!

Kursen passar alla hundar över 5 månader. 

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats: Stabbyvägen 31 (ca 2,5 mil utanför Norrtälje mot Älmsta)

Max 6 st hundar 

Pris: 1550:-(20:- tillkommer om du väljer pappersfaktura)

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.