Kloklippningskurs

Har du en hund som upplever kloklippning som jobbigt? Eller har du en ung hund som du vill lägga en bra grund med inom hanteringen? Kursen passar även dig som vill jobba med annan sorts hantering som tex tandborstning, rensa öron mm. 

Vi träffas två gånger och första tillfället får du verktygen för att ge din hund en bra känsla inför att bli hanterad där även teori vävs in. Vi har sedan en veckas uppehåll där du får jobba hemma. Sista gången blir en uppföljning där vi tittar på hur det gått och jobbar vidare med eventuella problem. Du tar själv med dig sådant du vill träna med tex borste eller kloklippare.

Alla hundar och åldrar är välkomna! 

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats:  

Pris: 650:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Max 6 st hundar

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.