Kloklippningskurs

Har du en hund som upplever kloklippning som jobbigt? Eller har du en ung hund som du vill lägga en bra grund med inom hanteringen? Kursen passar även dig som vill jobba med annan sorts hantering som tex tandborstning, rensa öron mm. 

Vi träffas två gånger och första tillfället får du verktygen för att ge din hund en bra känsla inför att bli hanterad där även teori vävs in. Vi har sedan en veckas uppehåll där du får jobba hemma. Sista gången blir en uppföljning där vi tittar på hur det gått och jobbar vidare med eventuella problem. Du tar själv med dig sådant du vill träna med tex borste eller kloklippare.

Alla hundar och åldrar är välkomna! 

Träningen bygger på evidensbaserad forskning och är därmed belöningsbaserad. Godaste ätbara saker och/eller sådant din hund gillar att leka med ska tas med till kurstillfällena. Hårda koppelryck, nyp, kickar mm är inte acceptabelt.  

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Plats:  

Pris: 650:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Max 6 st hundar

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningsbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift. Återbetalning görs vid uppvisande av läkar/veterinärintyg. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar och fakturan ska vara betald innan kursstart. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Om din tik börjar löpa måste du meddela detta. Om det finns hanar med på kursen som ej är kastrerade få du ta igen kursen/de resterande gångerna vid ett annat tillfälle. Pengar betalas inte tillbaka på grund av löp. Får du klartecken att komma på kursen måste tikskydd bäras inne i tältet samt på kursplanen.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.