Från stress till fokus

Har du en hund som du upplever stressad i vissa eller många olika situationer tex på nya platser, med nya människor, bland andra hundar, när det kommer hem folk mm? Skulle du vilja att din hund fick ett bättre fokus och samarbete med dig och klara av dessa jobbiga situationer? Då är detta kursen för dig!

Vi blandar teori och praktik. På praktiken får du lära din hund att bl.a kunna koppla av, Av och på knapp, jobba med sin impulskontroll, ha fokus och ta kontakt med dig som ägare. Samt att vi pratar om stress och vad vi mer kan göra för att hjälpa hunden att komma ner i varv mm. Kursen är delvis individanpassad och du får även med en arbetsplan för just din hund. 

Ingen ny start planerad

Datum och tider: 

Pris: 1200:- (på priset tillkommer en faktureringsavgift på 20:- om du väljer pappersfaktura)

Max 6 st hundar

Boka plats

Allmänna villkor

Denna anmälan är bindande. Du har rätt att ånga din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter att du mottagit din bokningssbekräftelse. Om du ångrar dig senare eller har påbörjat kursen är du skyldig att erlägga full avgift för kursen. Återbetalning görs vid uppvisande av läkarintyg. Kursavgiften ska vara betald innan kursstart. Ca 14 dagar innan kursen börjar skickas en kallelse och faktura till dig. Betalningsvillkoren på fakturan är 10 dagar. Obs håll koll i skräpposten efter din bokningsbekräftelse.

Vid anmälan till kurs accepterar du att läggas till i Harmoni i Roslagens kundregister. Jag delar aldrig med mig av kunduppgifter eller e-postadresser och skickar inte spam. Du som har valt att prenumerera på nyhetsbrevet kan när som helst välja att säga upp prenumerationen.